KAKPOLICY FÖR IOT

En kaka är en liten fil med bokstäver och siffror som skickas till din webbläsare och lagras på hårddisken på din dator (eller annan internetaktiverad enhet) när du besöker en webbplats eller mobilapp. Appen på Glen Dimplex IoT-plattform använder kakor, inklusive sessionstokens som används för att inloggning, lagring i en enhets cache, APP-lagringsutrymme och en loggningstoken.

Öppna alla Stäng alla

SAMTYCKE OCH KAKOR

 

Under förutsättning att vi får ditt förhandsmedgivande när så krävs kan vi placera våra kakor och tredjeparts- affärspartners kakor på din enhet via Appen. Alla kakor som inte är strikt nödvändiga är inte aktiva som standard och skickar inte information till resursen de anropas från. Vi inhämtar ditt samtycke för kakor som inte är strikt nödvändiga. När du godkänner alla kakor aktiveras alla kakor. Du kan när som helst ändra dina kakinställningar för Appen genom att följa instruktionerna nedan i avsnittet ”Hur man hanterar och inaktiverar kakor”. Notera att Appen kanske inte fungerar korrekt och att du kanske inte kan komma åt vissa funktioner om du raderar eller blockerar kakor.

KAKOR VI ANVÄNDER

 

Strikt nödvändiga kakor

 

Dessa kakor är nödvändiga för att Appen ska fungera och kan inte stängas av i våra system. De ställs vanligtvis bara in som svar på åtgärder som vidtas av dig som motsvarar en begäran om tjänster, såsom att ställa in dina integritetsinställningar, logga in eller fylla i formulär. Du kan ställa in din enhet på att blockera eller varna dig om dessa kakor, men vissa delar av webbplatsen kommer då inte att fungera.

 

Namn Domän Utgångsdatum Syfte

x-ms-cpim-admin

main.b2cadmin.ext.azure.com 

Slut på webbläsarsessionen

Lagrar användarmedlemskapsuppgifter för kunder. Kundgruppen som användaren är medlem av och medlemskapsnivå (administratör eller användare).
x-ms-cpim-slice  b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Används för att dirigera förfrågningar till lämplig produktionsinstans.
x-ms-cpim-trans  b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Används för att spåra transaktionerna (antalet autentiseringsbegäranden till Azure AD B2C) och den aktuella transaktionen.
x-ms-cpim-sso:{Id} b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Används för att upprätthålla SSO-sessionen. Kakan anges som beständig när Håll mig inloggad är aktiverad.
x-ms-cpim-cache:{id}_n b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen, autentiseringen lyckades Används för att upprätthålla begärandeläget.
x-ms-cpim-csrf b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Cross-Site Request Forgery token används för CRSF-skydd.
x-ms-cpim-dc b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Används för Azure AD B2C nätverksdirigering.
x-ms-cpim-ctx b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Kontext
x-ms-cpim-rp b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Används för lagring av medlemskapsdata för kunden resursleverantör.
x-ms-cpim-rc b2clogin.com, login.microsoftonline.com, varumärkt domän Slut på webbläsarsessionen Används för att lagra relay-kakan.

 

Prestandakakor

Dessa kakor gör det möjligt för Appen att räkna besök och trafikkällor så att vi kan mäta och förbättra Appens prestanda. Informationen som dessa kakor samlar in kan innehålla personuppgifter eller så är den aggregerad och därmed anonym. Om du inte tillåter dessa kakor vet vi inte när du har besökt Appen och kommer inte att kunna bevaka dess prestanda och/eller tillhandahålla dig viss hjälp.

 

Namn Domän Utgångsdatum Syfte

APP-center för analys

Appcenter.ms

Ingen

Kakor som registrerar APP-analys och -användning och huvudsakligen tilldelar och lagrar användar-id för varje session

 

Funktionella kakor

Dessa kakor gör det möjligt för Appen att tillhandahålla förstärkt funktionalitet och personanpassning. De kan anges av oss eller av tredjepartsleverantörer vars tjänster har lagts till Appen. Om du inte tillåter dessa kakor kanske vissa av eller alla dessa tjänster inte fungerar ordentligt. För närvarande använder Appen inga funktionella kakor.

 

Riktade kakor

Dessa kakor kan anges på webbplatsen av reklampartner. De kan användas av dessa företag för att skapa en profil av dina intressen och visa dig relevant reklam på andra webbplatser. De lagrar inte personlig information direkt men används för att unikt identifiera din webbläsare och internetenhet. Om du inte tillåter dessa kakor får du mindre riktad reklam. För närvarande använder Appen inga riktade kakor.

 

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vårt Integritetsmeddelande, som finns på https://www.gdhv.com/legal/en-gb/iot-privacy-policy gäller vår behandling av de personuppgifter som vi inhämtar via våra kakor.

TREDJEPARTWEBBPLATSER

 

Din Dimplex-app kan komma att länka till tredjepartswebbplatser som kan använda kakor som vi inte har någon kontroll över. Vi rekommenderar att du kontrollerar den relevanta tredje partens kakor och integritetspolicy för information om kakor som kan användas.

HUR MAN HANTEAR OCH INAKTIVERAR KAKOR

Du kan ändra dina kakpreferenser genom att gå till sidan Användarinställningar i Appen.

ÄNDRINGAR I DENNA KAKPOLICY

 

Vi kan när som helst komma att göra ändringar i denna Kakpolicy. Om vi gör ändringar i Kakpolicyn meddelar vi dig genom att publicera den ändrade Kakpolicyn i Appen och uppdatera avsnittet ”Senast uppdaterad” längst ner i denna Kakpolicy. Om vi gör väsentliga ändringar i denna Kakpolicy informerar vi dig genom ett framträdande meddelande i vår App och, om lämpligt, genom att skicka ett e-postmeddelande till dig. Det är viktigt att du granskar den ändrade Kakpolicyn.

 

KONTAKTA OSS

Frågor, kommentarer och begäranden angående denna Kakpolicy och dina personuppgifter välkomnas och bör adresseras till oss på nedanstående e-postadress och/eller postadress:

E-post: Data.Privacy@glendimplex.com

Postadress: Data Protection Lead, Glen Dimplex, Old Airport Road, Cloughran, Co. Dublin, Ireland K67 DT89.