IOT RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER

En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som sendes til nettleseren din og som lagres på harddisken på datamaskinen (eller Internett-aktivert enhet) når du besøker et nettsted eller en mobilapp. Appen på Glen Dimplex IoT-plattform bruker informasjonskapsler, inkludert økttokens som brukes til å logge på, lagre i en buffer på en enhet, applagringsplass og et påloggingstoken.

Åpne alle Stäng alla

SAMTYKKE OG INFORMASJONSKAPSLER

 

Med forbehold om at vi innhenter ditt forhåndssamtykke der det er nødvendig, kan vi plassere informasjonskapslene våre og informasjonskapsler fra tredjeparts forretningspartnere på enheten din via appen. En informasjonskapsel som ikke er strengt nødvendig, er ikke aktiv som standard og sender ikke informasjon til ressursen den anropes fra. Vi innhenter samtykke fra deg for informasjonskapsler som ikke er strengt nødvendige. Hvis du godtar alle informasjonskapsler, aktiveres alle informasjonskapsler. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler for appen når som helst ved å følge instruksjonene nedenfor i avsnittet «Slik administrerer og deaktiverer du informasjonskapsler». Du bør være oppmerksom på at ved å slette eller blokkere informasjonskapsler, kan det hende at appen ikke fungerer som den skal, og du kan kanskje ikke få tilgang til visse funksjoner.

INFORMASJONSKAPSLER VI BRUKER

Strengt nødvendige informasjonskapsler

 

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at appen skal fungere som den skal og den kan ikke slås av i systemene våre. De er vanligvis bare satt som svar på handlinger gjort av deg som utgjør en forespørsel om tjenester, for eksempel å angi personverninnstillingene dine, logge inn eller fylle ut skjemaer. Du kan angi at enheten skal blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men det vil føre til at noen deler på nettstedet ikke vil fungere.

 

Navn Domene Utløpsdato Formål

x-ms-cpim-admin

main.b2cadmin.ext.azure.com 

Slutt på nettleserøkt

Lagrer brukermedlemskapsdata på tvers av leietakere. Leietakerne en bruker er medlem av og medlemsnivå (administrator eller bruker).
x-ms-cpim-slice  b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Brukes til å sende forespørsler til riktig produksjonsinstans.
x-ms-cpim-trans  b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Brukes til å spore transaksjonene (antall godkjenningsforespørsler til Azure AD B2C) og gjeldende transaksjon.
x-ms-cpim-sso:{Id} b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Brukes til å opprettholde SSO-økten. Denne informasjonskapselen er angitt som vedvarende, når Hold meg pålogget er aktivert.
x-ms-cpim-cache:{id}_n b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt, vellykket godkjenning Brukes for å opprettholde forespørselstatus.
x-ms-cpim-csrf b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Forfalskningstoken for forespørsler på tvers av nettsteder som brukes til CRSF-beskyttelse.
x-ms-cpim-dc b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Brukes for Azure AD B2C-nettverksruting.
x-ms-cpim-ctx b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Kontekst
x-ms-cpim-rp b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Brukes til å lagre medlemsdata for ressursleverandørens leietaker.
x-ms-cpim-rc b2clogin.com, login.microsoftonline.com, merkedomene Slutt på nettleserøkt Brukes til å lagre reléinformasjonskapselen.

 

 

Informasjonskapsler for ytelse

 

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for appen å telle besøk og trafikkilder, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til appen. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn kan inneholde personopplysninger, eller den kan være aggregert og derfor anonym. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil vi ikke kunne se når du har besøkt appen og vi vil ikke være i stand til å overvåke ytelsen og/eller gi deg viss assistanse.

 

 

Navn Domene Utløp Formål

APP-senter for analyse

Appcenter.ms

Ingen

Informasjonskapsler som registrerer APP-analyse og -bruk, og som primært tilordner og lagrer en bruker-ID for hver økt

 

 

Funksjonelle informasjonskapsler

 

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for appen å gi forbedret funksjonalitet og tilpassing. De kan angis av oss eller av tredjepartsleverandører som er ansvarlig for tjenester som er lagt til i appen. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende at noen av eller alle disse tjenestene ikke fungerer som de skal. Appen bruker ikke for øyeblikket noen funksjonelle informasjonskapsler.

 

Målrettede informasjonskapsler

 

Disse informasjonskapslene kan settes gjennom nettstedet av annonsepartnere. De kan brukes av disse selskapene til å bygge en profil av interessene dine og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De lagrer ikke personopplysningene dine direkte, men er basert på unik identifikasjon av nettleseren og Internett-enheten din. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du få mindre målrettet annonsering. Appen bruker ikke for øyeblikket noen målrettede informasjonskapsler.

 

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Personvernerklæringen vår, som er tilgjengelig på https://www.gdhv.com/legal/en-gb/iot-privacy-policy gjelder vår behandling av personopplysningene vi innhenter via informasjonskapslene våre.

TREDJEPARTS NETTSTEDER

Din Dimplex-app kan lenke til tredjeparts nettsteder som kan bruke informasjonskapsler vi ikke har kontroll over. Vi anbefaler at du sjekker den relevante tredjepartens informasjonskapsler og retningslinjer for personvern for informasjon om eventuelle informasjonskapsler som kan brukes.

HVORDAN MAN ADMINISTRERER OG DEAKTIVERER INFORMASJONSKAPSLER

Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler ved å gå til siden for brukerinnstillinger i appen.

ENDRINGER I DISSE RETNINGSLINJENE FOR INFORMASJONSKAPSLER

Vi kan når som helst endre disse retningslinjene for informasjonskapsler. Hvis vi gjør endringer i retningslinjene for informasjonskapsler, vil vi gi deg beskjed ved å legge ut de endrede retningslinjene for informasjonskapsler i appen og oppdatere delen «Sist oppdatert» nederst i disse retningslinjene for informasjonskapsler. Men hvis vi gjør vesentlige endringer i disse retningslinjene for informasjonskapsler, vil vi gi deg beskjed via et fremhevet innlegg på appen vår, og der det er hensiktsmessig, vil vi varsle deg via e-post. Det er viktig at du ser gjennom de endrede retningslinjene for informasjonskapsler.

KONTAKT OSS

Vi tar gjerne i mot spørsmål, kommentarer og forespørsler angående disse retningslinjene for informasjonskapsler og personopplysninger, og du kan sende de til følgende e-postadressen nedenfor og/eller postadresse:

 

E-post :Data.Privacy@glendimplex.com

Postadresse: Data Protection Lead, Glen Dimplex, Old Airport Road, Cloughran, Co. Dublin, Ireland, K67 DT89.

Sist oppdatert: [●]